08/07/2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2011 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i ziyaret edecek. (14.00)

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan 61. Hükümetin programı, TBMM Genel Kurulu'nda okunacak. (15.00)

Ulaştırma Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda görev devir teslimi gerçekleştirilecek. (10.00/10.30)

Orman ve Su Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre ve Şehirlik Bakanlığı'na geçen personelleri ile veda toplantısı yapacak. (11.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, bakanlıklarda yapılan yeni yapılandırma çerçevesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü'nü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'e devredecek.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Elazığ'da yatılı kız ve erkek Kur'an kursu açılışlarına katılacak. (11.30/16.30)

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, şehrin ilk cemevini yapıyor. Temel atma törenine belediye başkanlarının yanı sıra Diyarbakır'daki Alevi vatandaşlar da katılacak. (18.00)

Evinin avlusunu yazlık sinemaya çevirdi

Adana'daki sinemalarda makinistlik yapan Sabri Şenevi, sektöre ilgi azalınca evinin avlusunu yazlık sinemaya çevirdi. Avlunun duvarını dev sinema perdesi olarak düzenleyen Şenevi, kurduğu projeksiyon sistemiyle filmleri sinema tadında izliyor. Evin duvarlarını film afişleriyle süsleyen Şenevi'nin sinemaya çevirdiği avlusuna komşuları da büyük ilgi gösteriyor. (Özel)

Japonya'nın Wakayama şehrinden Türkiye'ye gelen bir grup girişimci, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret edecek. (10.00)

CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, partili milletvekillerinin TBMM'de yemin etmemesi ve açıklanan 16 maddelik demokrasi manifestosu konusunda basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

AVRASYA FEED

Devleti zarara uğratmakla suçlanan Ukrayna eski Başbakanı Yuliya Timoşenko'nun yargılanmasına başkent Kiev'de devam ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber